Indkøbskurv 0 x

Om os

Lidt til øjet og øret siden 1982. Fag- og skønlitteratur, tegneserier, LP, CD, film.

Om Trianglen Antikvariat

Butikken begyndte i september 1982 og har således eksisteret i 40 år. Udbuddet var fra start af baseret på at skulle være musik og litteratur. Butikken tog fra Trepkasgade til Trianglen 1991.

Oplevelser fra hverdagen

Publikum er søde, så her er rart og man går rundt rundt i en sær labyrint af kasser og bogbunker og indtaget gadeudstilling – sidstnævnte pga. regnvejr! Min blå markise hopper og danser i blæsevejret, og det har vi meget af på Trianglen.  Wir sprechen deutsch, we speak english, nous parlons francais, og det giver nogen sjove situationer i forbindelse med de mange besøgende på ambassaderne og diverse Sleep-Inns i området omkring Trianglen.

Udvalg

Bøger: 11.000 titler

Farvereolen i forlokalet præsenterer en nem version af faglitteratur: Historie (rød), naturfaglig (grøn), geographi (blå), kunst og kultur (sort), bøger til tanken- livets mange forhold indenfor filosofi og spiritualitet (gul)

Skønlitteratur dansk og engelsk prosa, kriminalromaner, øvrige udenlandsk prosa og blandet herunder digte, skuespil, satire, science-fiction, børnebøger å sån. Det danske afsnit er egentlig en samlet dansksproget version, så William Heinesen står ved siden af Ernest Hemingway mv. Den er tillige inddelt i 4 perioder Fra Tidernes Morgen FTM – 1895 – 1950 – 1995

Udvalg

11.000 Bøger

2500 LP

700 CD

350 78’ere

Grammofonerne kører hele dagen

Tegneserier – Comics der er ca. 8.500 brugte)

Butikken Venstre side tegneserievæg.

Video-laserdisc-DVD

En lille filmsektion med soundtracks i LP-CD-78` filmhistorie DVD/BluRay.